Delta Flat

 

1169 kn


Širina: 90cm
Visina: 40cm
Dubina: 12cmBesplatna dostava +
2 godine garancije +

 


VIDEO:

Količina:
Spremi
Kategorija: .

Opis

Kamini na bioetanol spadaju u dekorativne kamine. O njima se razmišlja kada su u pitanju objekti gdje nije moguće izvesti dimnjak. Upravo iz tog razloga su skoro uvijek jeftiniji i jednostavniji za održavanje od standardnih kamina na drva.

Eko kamin je idealno rješenje jer daje ugođaj otvorenog kamina (živa i realna vatra u prostoriji) bez napornog posla oko nabavke, skladištenja, sušenja, unošenja drva, čišćenja i iznošenja pepela i bez povećane količine prašine u prostoriji.

dey-flat-ekokamin

Dey Flat ide na zid (nije potrebna ugradnja u zid)

Kod ovih kamina nema potrebe za dimnjakom, nema štetnih proizvoda sagorijevanja, iskakanja žari, nema dima ni mirisa prilikom gorenja.

Zbog svoje jednostavnosti imaju praktično neograničene mogućnosti postavljanja i uklapanja u interijer! Svaki eko kamin se sastoji od kombinacije plamenika, ložišta i okvira.

Nema brige oko gorenja jer je gorivo bioetanol – 96% alkohol, čiji je produkt izgaranja ugljikov dioksid (CO2) i voda (H2O). To je upravo ono što čovjek inače izdiše.
proces nastajanja bioetanola
Za usporedbu, jedan plamenik na etanol proizvodi CO2 koliko i dva kruga na štednjaku na plin. Ovisno od veličine plamenika, toplinski učinak je od 1 do 4 kW, dok je potrošnja od 0.3 do 1 litre bioetanola (96% alkohola).

Delta Flat

Delta Flat eko kamin je jedan od najboljih među svim zidnim eko kaminima zbog svog suvremenog dizajna i jednostavne ugradnje. Ugrađuje se na zid, a ne u zid. Širine 90 cm i visine 40 cm idealan je za uređenje većine stanova. Dey flat ima poseban plamenik s kapacitetom 0,4 l i moderan okvir koji je napravljen od kvalitetnog čelika obojan u crnu mat boju.

Dimenzije za ugradnju se nalaze na sljedećoj slici.

Dey flat

*dimenzije su u mm

Isporuka uključuje

  • 1 x plamenik s kapacitetom 0,4l (pjenasti uložak uključen)
  • 1 x ručka za otvaranje/zatvaranje plamenika
  • 1 x upute za korištenje

Kako naručiti?

  1. Kliknite na “NARUČI” i to će vas preusmjeriti na stranicu virtualne košarice
  2. Ukoliko još nešto želite dodati u košaricu kliknite na “Nastavite kupnju”
  3. Za nastavak narudžbe kliknite na “NASTAVI NARUDŽBU”
  4. Unesite svoje podatke i kliknite na “NARUČI”

Sigurnost zagarantirana

Vrhunska kvaliteta plamenika (uložaka) i sastav kvalitetnog bioetanola osiguravaju sigurnu upotrebu. Pri gorenju bioetanola (baza etilni alkohol) dolazi do potpunog izgaranja tako da nema dima niti drugih potencijalnih škodljivih tvari ili neugodnog mirisa.

Korisni linkovi

Kontakt
Gdje se nalazimo?
Često postavljena pitanja?
Dostava
Uvjeti prodaje
Uvjeti jamstva i povrata robe

Dodatne informacije

Dimenzije 12 × 90 × 40 cm

Možda će vam se također svidjeti…