Ovdje možete kupiti bioetanol za svoje ekološke kamine bez dimnjaka.

Bioetanol je 96 postotni alkohol, gorivo od potpuno ekoloških i obnovljivih izvora, dobiven izravno iz biljaka ili neizravno iz poljoprivrednog, komercijalnog, domaćeg ili industrijskog otpada.

Bioetanol ne stvara dim ili slične štetne čestice, nije mu potreban prikjučak na dimnjak ili dovod svježeg zraka. Zbog ovoga, kamine na bioetanol je moguće postaviti u svaku prostoriju vašeg doma.

Prikazuje se svih 6 rezultata

Prikaži proizvoda 9 12 18 24

Bioetanol

11,02  (83,03 kn)
Bioetanol je ekološko gorivo koje se sastoji od 96% alkohola. Izgaranje je čisto, tj. bez mirisa, dima, pepela i čađi. Litra bioetanola u standardnom plameniku gori od 2,5-3h. Bioetanol je u pakiranju od 2L i 10L.

Bioetanol fanola – 5L

Bioetanol fanola je ekološko gorivo koje se sastoji od 96% alkohola. Izgaranje je čisto, tj. bez mirisa, dima, pepela i čađi. Litra bioetanola u standardnom plameniku gori od 2,5-3h. Bioetanol je u pakiranju od 5L.

Bioetanol sa mirisom grejpa

10,09  (76,02 kn)
Bioetanol sa mirisom grejpa BIO-DECO GRAPEFRUIT je ekološko gorivo koje se sastoji od 96% alkohola. Sagorijevanje je čisto, tj. bez mirisa, dima, pepela i čađi. BIO-DECO GRAPEFRUIT pruža ugođaj laganim ugodnim mirisima citrusa. Bio-kamin se može koristiti za aromaterapiju. Bioetanol ne osuši zrak, već ga vlaži. Litra bioetanola u standardnom plameniku gori od 2,5-3h. Bioetanol BIO-DECO je u pakiranju od  jedne litre.

Bioetanol sa mirisom kave

10,09  (76,02 kn)
Bioetanol sa mirisom kave BIO-DECO COFFEE je ekološko gorivo koje se sastoji od 96% alkohola. Sagorijevanje je čisto, tj. bez mirisa, dima, pepela i čađi. BIO-DECO COFFEE pruža ugođaj ugodnim mirisima kave. Bio-kamin se može koristiti za aromaterapiju. Bioetanol ne osuši zrak, već ga vlaži. Litra bioetanola u standardnom plameniku gori od 2,5-3h. Bioetanol BIO-DECO je u pakiranju od  jedne litre.

Bioetanol sa mirisom slatkog voća

10,09  (76,02 kn)
Bioetanol sa mirisom slatkog voća BIO-DECO SWEET FRUIT je ekološko gorivo koje se sastoji od 96% alkohola. Sagorijevanje je čisto, tj. bez mirisa, dima, pepela i čađi. BIO-DECO SWEET FRUIT pruža ugođaj laganim ugodnim mirisima slatkog voća. Bio-kamin se može koristiti za aromaterapiju. Bioetanol ne osuši zrak, već ga vlaži. Litra bioetanola u standardnom plameniku gori od 2,5-3h. Bioetanol BIO-DECO je u pakiranju od  jedne litre.

Bioetanol sa romantičnim mirisom

10,09  (76,02 kn)
Bioetanol sa romantičnim mirisom BIO-DECO ROMANTIC je ekološko gorivo koje se sastoji od 96% alkohola. Sagorijevanje je čisto, tj. bez mirisa, dima, pepela i čađi. BIO-DECO ROMANTIC pruža ugođaj laganim, ugodnim romantičnim mirisima. Bio-kamin se može koristiti za aromaterapiju. Bioetanol ne osuši zrak, već ga vlaži. Litra bioetanola u standardnom plameniku gori od 2,5-3h. Bioetanol BIO-DECO je u pakiranju od  jedne litre.