Delta 3

 

1939 kn


Širina: 120cm
Visina: 40cm
Dubina: 16cmBesplatna dostava +
2 godine garancije +


Rok isporuke: do 30 radnih dana

Količina:
Spremi
Kategorija: .

Opis

Kamini na bioetanol spadaju u dekorativne kamine. O njima se razmišlja kada su u pitanju objekti gdje nije moguće izvesti dimnjak. Upravo iz tog razloga su skoro uvijek jeftiniji i jednostavniji za održavanje od standardnih kamina na drva.

Eko kamin je idealno rješenje jer daje ugođaj otvorenog kamina (živa i realna vatra u prostoriji) bez napornog posla oko nabavke, skladištenja, sušenja, unošenja drva, čišćenja i iznošenja pepela i bez povećane količine prašine u prostoriji.

dey-3-ekokamin

Zidni eko kamin Dey 3

Kod ovih kamina nema potrebe za dimnjakom, nema štetnih proizvoda sagorijevanja, iskakanja žari, nema dima ni mirisa prilikom gorenja.

Plamenik za bioetanol

Plamenik za bioetanol

Zbog svoje jednostavnosti imaju praktično neograničene mogućnosti postavljnja i uklapanja u interijer! Svaki eko kamin se sastoji od kombinacije plamenika, ložišta i okvira.

Nema brige oko gorenja jer je gorivo bioetanol – 96% alkohol, čiji je produkt izgaranja ugljikov dioksid (CO2) i voda (H2O). To je upravo ono što čovjek inače izdiše.
proces nastajanja bioetanola
Za usporedbu, jedan plamenik na etanol proizvodi CO2 koliko i dva kruga na štednjaku na plin. Ovisno od veličine plamenika, toplinski učinak je od 1 do 4 kW, dok je potrošnja od 0.3 do 1 litre bioetanola (96% alkohola).

Delta 3

Ovaj eko kamin na bioetanol je  među većim eko kaminima zbog svoje širine (120 cm) koja je ujedno jedna od većih širina među ostalim eko kaminima. Sastoji se od 3 posebna plamenika i modernog okvira koji je napravljen od kvalitetnog mat crno bojanog čelika. Dimenzije za ugradnju se nalaze na sljedećoj slici.

Dimenzije dey 3

*dimenzije u mm

Isporuka uključuje

  • 3 x plamenik s kapacitetom 0,4l (pjenasti uložak uključen)
  • 1 x ručka za otvaranje/zatvaranje plamenika
  • 1 x upute za korištenje

 

Količina:


Besplatna dostava +
2 godine garancije +

Kako naručiti?

  1. Kliknite na “NARUČI” i to će vas preusmjeriti na stranicu virtualne košarice
  2. Ukoliko još nešto želite dodati u košaricu kliknite na “Nastavite kupnju”
  3. Za nastavak narudžbe kliknite na “NASTAVI NARUDŽBU”
  4. Unesite svoje podatke i kliknite na “NARUČI”

Sigurnost zagarantirana

Vrhunska kvaliteta plamenika (uložaka) i sastav kvalitetnog bioetanola osiguravaju sigurnu upotrebu. Pri gorenju bioetanola (baza etilni alkohol) dolazi do potpunog izgaranja tako da nema dima niti drugih potencijalnih škodljivih tvari ili neugodnog mirisa.

Količina:

Korisni linkovi

Kontakt
Gdje se nalazimo?
Često postavljena pitanja?
Dostava
Uvjeti prodaje
Uvjeti jamstva i povrata robe

Dodatne informacije

Težina 13.5 kg
Dimenzije 16 × 120 × 40 cm

Možda će vam se također svidjeti…