1.1. Slijedite upute online kupnje i koristite samo našu uslugu u slučaju da se slažete sa svakom izjavom o prodaji i načinu uporabe.

1.2. Ovi uvjeti reguliraju Vaše korištenje web stranice. Molimo Vas da pažljivo pročitate te uvjete i budite sigurni da ih razumijete prije nego što se odlučite naručiti proizvod sa web stranice. Prije nego što naručite proizvod bit ćete upitani slažete li se s uvjetima korištenja. Ako se ne slažete, nećete biti u mogućnosti naručiti proizvode s web stranice.

1.3. Ukoliko želite kontaktirati našu službu za korisnike, otiđite na Kontaktirajte nas na web stranici.

1.4. Sljedeća tvrtka posjeduje web stranicu:

URL trgovine: https://kamininabioetanol.com/,
EKO KAMINI j.d.o.o.
OIB: HR29732004057;
Karlovačka cesta 52c, 10 020 Zagreb-Novi Zagreb.

Pravila o privatnosti

2.1. Postoji mogućnost da ćemo uvjete mijenjati s vremena na vrijeme, zato biste ih trebali često provjeravati. Svaki put kada želite naručiti proizvode, molimo Vas da provjerite web stranicu za najnovije uvjete, kako bi osigurali da razumijete uvjete koji će važiti u to vrijeme. Vaše osobne podatke upotrebljavamo samo u skladu s pravilima o privatnosti. Molimo, uzmite si vremena da pročitate naša pravila o privatnosti jer sadrži važne odredbe koje se odnose na Vas.

3.1. Prilikom izrade narudžbe ili zahtjeva nama, jamčite da su sve informacije koje ste nam omogućili istinite i točne. Vaša je odgovornost da nas što je prije moguće kontaktirate o bilo kakvim promjenama tih podataka.

3.2. Možemo prikupljati informacije o vašoj općoj uporabi interneta s kolačićima koji su pohranjeni na tvrdom disku Vašeg računala. Kolačići sadrže informacije koje se prenose na tvrdi disk Vašeg računala.

Pomažu nam poboljšati našu stranicu i dostaviti bolje prilagođene usluge.

Proizvodi

4.1. Iako se trudimo osigurati da su prikaz i opis proizvoda na web stranici točni, imajte na umu da ne možemo garantirati da zaslon Vašeg računala točno odražava stvarnu boju proizvoda. Slike proizvoda na web stranici služe samo za ilustrativne svrhe, a svi proizvodi koje ste naručili se malo mogu razlikovati od te slike.

4.2. Ako nismo u mogućnosti isporučiti proizvod, na primjer jer proizvod nemamo na zalihi, više nije dostupan ili zbog pogreške u cijeni na web stranici, u najkraćem mogućem roku ćemo Vas obavijestiti putem e-maila.
Ako se to dogodi prije nego što smo primili uplatu i poslali Vam potvrdu narudžbe, nećemo obraditi taj dio narudžbe. Ako ste već platili i mi smo Vam poslali potvrdu narudžbe za taj proizvod, izvršit ćemo povrat novca u punom iznosu, uključujući sve troškove dostave plaćene za ovaj proizvod i sve razumne troškove koji nastanu pri njegovom povratku nama u najkraćem mogućem roku.

Naše pravo na promjenu tih uvjeta

5.1. Naša web stranica je namijenjena samo za prodaju potrošačima. Kao potrošač, imate zakonsko pravo otkazati narudžbu u bilo koje vrijeme prije primanja potvrde o narudžbi ili u roku od 14 dana od dana kada Vam je proizvod isporučen. To znači da ukoliko se predomislite ili iz nekog drugog razloga ne želite primiti ili sačuvati proizvod, možete ga vratiti u roku od 10 dana od dana dostave i primit ćete naknadu ako:

5.1.1. Proizvod nije korišten/ugrađen.

5.2. Izvorna otpremnica mora biti uključena u vraćeni paket zajedno sa svim netaknutim naljepnicama / oznakama.

5.3. Budući da ste potrošač, mi smo pod pravnom obvezom pružiti ponudu proizvoda koji su u skladu s tim uvjetima i odredbama. Kao potrošač imate zakonska prava u vezi s proizvodima koji su nepravilni ili nisu kao što je opisano. Ta zakonska prava ne utječu na Vaše pravo na povratak i naknadu ili bilo što drugo u tim uvjetima.

Dostava

6.1. Kada su sve narudžbe proizvoda koje Vam namjeravamo poslati pripremljene, kontaktirat ćemo Vas prije dostave kako bismo Vas informirali o predstojećem dolasku. Vrijeme dostave se može razlikovati ovisno o dostupnosti dobavljača i prikaza rokova isporuke, može biti predmet poštanskih kašnjenja ili događaja izvan naše kontrole za koje nismo odgovorni.

6.2. Nismo odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu koju pretrpite, koja je predvidljiva posljedica našeg kršenja ovih uvjeta te nismo odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu koja se ne može predvidjeti. Gubitak ili oštećenje predvidivo je ako je očita posljedica našeg kršenja ili ako je predviđeno s Vama i nama u vrijeme kad je odluka objavljena na web stranici.

6.3. Nećemo biti odgovorni za bilo kakve propuste ili kašnjenja u provedbi bilo čega od naših obveza prema ovim odredbama i uvjetima uzrokovanih od bilo kakvog čina ili događaja izvan naše razumne kontrole, uključujući štrajkove ili druge industrijske akcije od strane trećih osoba, javne nerede, pobune, terorističke napade ili prijetnje terorističkih napada, rat (bio proglašen ili ne) ili prijetnje ili pripreme za rat, požar, eksploziju, oluju, poplavu, potres, klizanje tla, epidemije i druge prirodne nepogode, gubitak javne ili privatne telekomunikacijske mreže ili zbog nemogućnosti korištenja željeznice, pomorskog prometa, zrakoplova, motornog prometa ili drugih sredstava javnog ili privatnog prijevoza.

Plaćanje

7.1. Opcije plaćanja ovise o raspoloživosti, ovisno o Vašoj lokaciji:

7.1.1. Bankovni prijenos;

7.1.2. Kreditna ili debitna kartica u našem prodajnom salonu.

Račun se dostavlja zajedno s narudžbom ili nakon par dana.

Prava intelektualnog vlasništva

8.1. Vlasnici smo svih intelektualnih vlasništva na web stranicama, uključujući dizajn, zaštitne znakove, logotipe i autorska prava web stranice i tih prava, koja su prikazana u / na sadržaju oglasa ili su dostupni za kupnju preko web stranice.  Slažete se da nećete kopirati (u cijelosti ili djelomično, u bilo kojem mediju), prilagođavati, mijenjati ili komercijalno iskorištavati bilo koji od ovih prava intelektualnog vlasništva ili postojeće ili koji se odnose na web stranicu bilo kojeg proizvoda ili drugih prava koja nam pripadaju ili bilo kojem od dobavljača ili njihovih davatelja licence.

8.2. Ako nam ne uspije da ustrajemo na tome da obavite sve svoje obveze prema ovim odredbama i uvjetima ili ako se ne provedu svoja prava protiv vas ili ako pri tom zakasne, to neće značiti da smo se odrekli svojih prava protiv vas te ne znači da se neće postupiti u skladu s tim obvezama.

Garancija

9.1. EKO KAMINI j.d.o.o. podržava sva jamstva proizvođača za koja vrijede sljedeći uvjeti. Jamstveni servis će biti proveden u roku od dvije godine od prvotnog datuma primitka robe. EKO KAMINI j.d.o.o. može zamijeniti ili vratiti nabavku po vlastitoj odluci.