ODGOVORI NA ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Ovo su najčešća pitanja koja zaprimamo od Vas. Nadograđujemo ovaj dio naše stranice tako da sadrži što više informacija. Ako ne možete naći odgovor na Vaše pitanje, kontaktirajte nas!

Ne, ova vrsta kamina je čisto dekorativna.

Ne, bioetanol gori potpuno i nema dima, čađi niti pepela tako da dimnjak nije potreban.

Sigurnost je zagarantirana. Svi naši kamini su testirani i posjeduju TÜV sigurnosni certifikat za kamine na bioetanol! Vrhunska kvaliteta plamenika (uložaka) i sastav kvalitetnog bioetanola osiguravaju sigurnu upotrebu. Pri gorenju bioetanola (baza etilni alkohol) dolazi do potpunog izgaranja tako da nema dima niti drugih potencijalnih škodljivih tvari ili neugodnih mirisa. Jedino se izlučuje ugljikov dioksid (CO2) u pari, što je zanemarivo i ne škodi ljudima. Tu količinu možemo usporediti s količinom zraka koju izdahne jedna osoba, zato je s vremena na vrijeme potrebno prozračiti prostor.

Prostor u koji se ugrađuje kamin na bioetanol mora biti minimalno 25 kvadratnih metara i prostorija mora biti prozračna.

Litra bioetanola u standardnom plameniku gori od 2,5 do 3 sata.

Možete ih pogledati u našem prodajnom salonu u Karlovačkoj 52c, 10 020 Zagreb (u blizini Arene Zagreb).

U prodajnom salonu se trenutno nalaze sljedeći kamini na bioetanol: New SkagenLimyDey QubeDey InoxBahamasOsaka Crni te plamenici: 89x8x2.530x10x533x8x11,5. Ostale eko kamine nabavljamo prema narudžbama i brzo su kod nas.

Garancija je 2 godine i za ostvarivanje prava potrebno je sačuvati račun.

Ne nudimo usluge ugradnje, ali javite se ukoliko trebate preporuku! Uz kamine na bioetanol dolaze i upute za korištenje koje ovise o vrsti kamina. Samostojeći i vanjski kamini ne zahtijevaju nikakvu ugradnju.

Bioetanol možete kupiti u našem prodajnom salonu ili naručiti online i platiti pri preuzimanju.

Plaćanje gotovinom prilikom dostave, bankovna transakcija (virmansko plaćanje) po ponudi/narudžbi i karticama na rate ili gotovinom u prodajnom salonu prilikom preuzimanja narudžbe.

Rok isporuke za kamine koje imamo na stanju je do 3 radna dana. Kamini koje nemamo na stanju dolaze najčešće 14-20 radnih dana od potvrde narudžbe.

KONTAKT INFO

Imate li pitanja? Želite naručiti, ali Vam neke stvari nisu jasne?

Radno vrijeme pon-pet od 8h do 17h. Subotom radimo od 8h do 13h.

  • Posjetite nas u našem prodajnom salonu u Karlovačkoj 52c, 10020 Zagreb (u blizini Arene Zagreb)
  • nazovite nas na (01) 7789 544
  • pišite nam na info@ekokamini.hr
  • pronađite nas na facebooku