Juliet 1500X650

 

3660 kn


Širina: 150cm
Visina: 65cm
Dubina: 16cmbesplatna dostava +
2 godine garancije +


Rok isporuke: 14-20 radnih dana

Količina:
Spremi
Kategorija: .

Opis

Kamini na bioetanol spadaju u dekorativne kamine. O njima se razmišlja kada su u pitanju objekti gdje nije moguće izvesti dimnjak. Upravo iz tog razloga su skoro uvijek jeftiniji i jednostavniji za održavanje od standardnih kamina na drva.

Eko kamin je idealano rješenje jer daje ugođaj otvorenog kamina (živa i realna vatra u prostoriji) bez napornog posla oko nabavke, skladištenja, sušenja, unošenja drva, čišćenja i iznošenja pepela i bez povećane količine prašine u prostoriji.

juy kamin

Kod ovih kamina nema potrebe za dimnjakom, nema štetnih proizvoda sagorijevanja, iskakanja žari, nema dima ni mirisa prilikom gorenja.

Zbog svoje jednostavnosti imaju praktično neograničene mogućnosti postavljanja i uklapanja u interijer! Svaki eko kamin se sastoji od kombinacije plamenika, ložišta i okvira.

Plamenik za bioetanol

Plamenik za bioetanol

Nema brige oko gorenja jer je gorivo bioetanol – 96% alkohol, čiji je produkt izgaranja ugljikov dioksid (CO2) i voda (H2O). To je upravo ono što čovjek inače izdiše.
proces nastajanja bioetanola
Za usporedbu, jedan plamenik na etanol proizvodi CO2 koliko i dva kruga na štednjaku na plin. Ovisno od veličine plamenika, toplinski učinak je od 1 do 4 kW, dok je potrošnja od 0.3 do 1 litra bioetanola (96% alkohola).

Juliet 1500X650

Ovaj eko kamin na bioetanol je vrlo popularan zbog svoje širine (150 cm), koja je ujedno i jedna od većih širina među svim eko kaminima. Uz to ima 2 posebna plamenika i moderan okvir koji je napravljen od kvalitetnog inox čelika. Dimenzije za ugradnju se nalaze na sljedećoj slici.

Dimenzije juy 1500x650

Isporuka uključuje

  • 2 x plamenika s kapacitetom 1,2l (pjenasti uložak uključen)
  • 2 x ručke za otvaranje/zatvaranje plamenika
  • 1 x upute za korištenje

 

Količina:


besplatna dostava +
2 godine garancije +

Kako naručiti?

  1. Kliknite na “NARUČI” i to će vas preusmjeriti na stranicu virtualne košarice
  2. Ukoliko još nešto želite dodati u košaricu kliknite na “Nastavite kupnju”
  3. Za nastavak narudžbe kliknite na “NASTAVI NARUDŽBU”
  4. Unesite svoje podatke i kliknite na “NARUČI”

Sigurnost zagarantirana

Vrhunska kvaliteta plamenika (uložaka) i sastav kvalitetnog bioetanola osiguravaju sigurnu upotrebu. Pri gorenju bioetanola (baza etilni alkohol) dolazi do potpunog izgaranja tako da nema dima niti drugih potencijalnih škodljivih tvari ili neugodnog mirisa.

Količina:


Korisni linkovi

Kontakt
Gdje se nalazimo?
Često postavljena pitanja?
Dostava
Uvjeti prodaje
Uvjeti jamstva i povrata robe

Dodatne informacije

Težina 28 kg
Dimenzije 16 × 150 × 65 cm

Možda će vam se također svidjeti…