mary ekokamin akcija
Kamini na bioetanol su još uvijek prava novost na tržištu te postoji sve više i više upita oko njih. Mnogo je slučajeva u kojima su klasični kamini preskupi te nema prostora niti mogućnosti za njihovu ugradnju, a potreban je i prostor za drva.

Kamini na bioetanol su pravo revolucionarno otkriće jer s njima možete imati prirodan plamen posvuda, kako na zidu tako i na tlu, čak i u malim stanovima gdje vatreni plamen pruža ugodnu atmosferu i toplinu.

Kamini nisu zamišljeni kao primarni način grijanja Vašeg prostora, iako oni emitiraju 2 do 4 kW toplinske energije.

Jedna litra bioetanola Vam omogućava do 3 sata užitka kraj ugodnog prirodnog plamena.

Vrste kamina na bioetanol

Naši kamini na bioetanol su vrhunske kvalitete, namijenjeni svima pa i onima zahtjevnijeg ukusa, koji cijene finalne i izvorne dizajne. Tako su na raspolaganju samostojeći, zidni, vanjski i mini modeli kamina. Posebno su zanimljivi samostojeći kamini zato što nude sve prednosti klasičnog kamina, ali bez skupih radova, dimnjaka, dima, pepela i drva.

play kamin

Samostojeći eko kamin – Planet

Samostojeći kamini ne zahtjevaju nikakvu ugradnju. Okvir ovakvih kamina je od kvalitetnog drva dok je samo ložište od vatrootpornog bojanog čelika. Kompletnu ponudu samostojećih kamina možete pogledati ovdje.

Zidni kamini su cijenom najprihvatljiviji, ali zahtjevaju ugradnju. Ugrađuju se najčešće u vatrootporni knauf ili zid. Na zadnjoj strani kamina nalaze se mjesta gdje se pomoću vijaka učvršćuju u zid. Na sljedećim slikama možete vidjeti neke od najpopularnijih kamina na bioetanol ove vrste.

dey-flat-ekokamin

Delta Flat – ide na zid (nije potrebna ugradnja)

Ostale zidne kamine možete pogledati ovdje.

Vanjski kamini na bioetanol su idealni za terasu, vrt ili dvorište. Njihova ponuda se nalazi ovdje, a ponuda mini kamina se nalazi ovdje.

Romy kamin

Romeo – vanjski kamin

Prednosti kamina na bioetanol

 • Vizualno podižu prostoriju na višu razinu
 • Jednostavna ugradnja, rukovanje i održavanje
 • Nije potreban dimnjak, nema pepela, mirisa dima, drva i čađi
 • Mogućnost premještanja u slučaju novog rasporeda prostorije
 • Privlači pozornost svih posjetitelja
 • Koriste ekološko gorivo – bioetanol
 • Nemate brige oko drva, čađi, pepela niti prljavštine
 • Prirodni vatreni plamen
 • Poboljšavaju kvalitetu i udobnost života
 • Mogućnost postavljanja jačine plamena
 • Lako se postavlja u bilo koji unutarnji prostor ili na terase
 • Predstavljaju mogućnost grijanja prostora tijekom prijelaznih razdoblja
 • Romantično okruženje u krugu svojih najdražih kraj ugodnog prirodnog plamena
 • Mobilni su i lako ih se bez većeg napora i troškova rastavlja (u slučaju selidbe)
 • Primjereni su za razne restorane gdje ćete s prirodnim plamenom i toplinom ugađati Vašim gostima

Sigurnost zagarantirana

Vrhunska kvaliteta plamenika (uložaka) i sastav kvalitetnog bioetanola osiguravaju sigurnu upotrebu.
Pri gorenju bioetanola (baza etilni alkohol) dolazi do potpunog izgaranja tako da nema dima niti drugih potencijalnih škodljivih tvari ili neprijatnih mirisa. Jedino se izlučuje ugljikov dioksid (CO2) u pari, što je zanemarivo i ne škodi ljudima. Tu količinu možemo usporediti s količinom zraka koju izdahne jedna osoba, zato s vremena na vrijeme po potrebi prozračite prostor otvorivši prozor.

Za sve kamine nudimo 2 godine garancije!

Svi naši kamini su pažljivo pregledani i testirani

Napravljeni su od visokokvalitetnih i nezapaljivih materijala, tako je mogućnost neadekvatne primjene skoro nemoguća. Prostor za gorenje (zatvorena posuda za gorivo) je otporan na toplinu i napravljen je od nehrđajućeg čelika tako da se može prizvoljno regulirati jačina plamena (osim na nekim modelima).

Toplina i plamen se ne prenose i time se sprječava bilo kakva šteta, kako na kaminu tako i u okolini. Tamo gdje se na eko kaminu nalazi staklo, ono je prilagođeno i namijenjeno takvoj uporabi da bi se osigurala dugotrajnost.

Kako naručiti kamin na bioetanol?

Kamine na bioetanol možete naručiti online ili u našem prodajnom salonu na adresi Karlovačka cesta 52c u Zagrebu (u blizini Arene).

Online narudžba

Nakon što odaberete svoj model iz naše ponude kliknite na “Dodaj u košaricu” što će vas preusmjeriti na stranicu košarice. Nakon toga kliknite na “Nastavi narudžbu” i na sljedećoj stranici unesete svoje podatke. Nakon što unesete svoje podatke kliknite na “Završi narudžbu”.

Rok isporuke

gls-dostavaZa sve kamine na stanju rok isporuke je 3 dana. Za kamine koji nisu na stanju rok isporuke je 20-25 radnih dana od narudžbe.

Dostava se vrši do ulaza u kuću ili zgradu. Kontaktiramo Vas prije nego što pošaljemo paket, a neposredno prije dostave služba koja dostavlja Vas obavještava o točnom vremenu dostave.

Više o dostavi pročitajte ovdje.

Plaćanje

Nudimo nekoliko vrsta plaćanja: bankovnim transferom i karticom u našem prodajnom salonu.

Više o plaćanju pročitajte ovdje.

Imate dodatna pitanja?

Imamo stranicu s često postavljenim pitanjima koju možete vidjeti ovdje.

Ukoliko ni tamo ne možete pronaći odgovore možete nas kontaktirati na ekokamini.hr@gmail.com, na 01/7789-544 ili putem kontakt obrazca ovdje.