Prikazuje se svih 6 rezultata

Prikaži proizvoda 9 12 18 24

Bioetanol

Bioetanol je ekološko gorivo koje se sastoji od 96% alkohola. Izgaranje je čisto, tj. bez mirisa, dima, pepela i čađi. Litra bioetanola u standardnom plameniku gori od 2,5-3h. Bioetanol je u pakiranju od 2L i 10L.

Bioetanol fanola – 5L

27,60 
Bioetanol fanola je ekološko gorivo koje se sastoji od 96% alkohola. Izgaranje je čisto, tj. bez mirisa, dima, pepela i čađi. Litra bioetanola u standardnom plameniku gori od 2,5-3h. Bioetanol je u pakiranju od 5L.

Bioetanol sa mirisom grejpa

7,99 
Bioetanol sa mirisom grejpa BIO-DECO GRAPEFRUIT je ekološko gorivo koje se sastoji od 96% alkohola. Sagorijevanje je čisto, tj. bez mirisa, dima, pepela i čađi. BIO-DECO GRAPEFRUIT pruža ugođaj laganim ugodnim mirisima citrusa. Bio-kamin se može koristiti za aromaterapiju. Bioetanol ne osuši zrak, već ga vlaži. Litra bioetanola u standardnom plameniku gori od 2,5-3h. Bioetanol BIO-DECO je u pakiranju od  jedne litre.

Bioetanol sa mirisom kave

7,99 
Bioetanol sa mirisom kave BIO-DECO COFFEE je ekološko gorivo koje se sastoji od 96% alkohola. Sagorijevanje je čisto, tj. bez mirisa, dima, pepela i čađi. BIO-DECO COFFEE pruža ugođaj ugodnim mirisima kave. Bio-kamin se može koristiti za aromaterapiju. Bioetanol ne osuši zrak, već ga vlaži. Litra bioetanola u standardnom plameniku gori od 2,5-3h. Bioetanol BIO-DECO je u pakiranju od  jedne litre.

Bioetanol sa mirisom slatkog voća

7,20 
Bioetanol sa mirisom slatkog voća BIO-DECO SWEET FRUIT je ekološko gorivo koje se sastoji od 96% alkohola. Sagorijevanje je čisto, tj. bez mirisa, dima, pepela i čađi. BIO-DECO SWEET FRUIT pruža ugođaj laganim ugodnim mirisima slatkog voća. Bio-kamin se može koristiti za aromaterapiju. Bioetanol ne osuši zrak, već ga vlaži. Litra bioetanola u standardnom plameniku gori od 2,5-3h. Bioetanol BIO-DECO je u pakiranju od  jedne litre.

Bioetanol sa romantičnim mirisom

7,99 
Bioetanol sa romantičnim mirisom BIO-DECO ROMANTIC je ekološko gorivo koje se sastoji od 96% alkohola. Sagorijevanje je čisto, tj. bez mirisa, dima, pepela i čađi. BIO-DECO ROMANTIC pruža ugođaj laganim, ugodnim romantičnim mirisima. Bio-kamin se može koristiti za aromaterapiju. Bioetanol ne osuši zrak, već ga vlaži. Litra bioetanola u standardnom plameniku gori od 2,5-3h. Bioetanol BIO-DECO je u pakiranju od  jedne litre.